ALT DU BEHØVER Å VITE OM

FUN BETALINGSFRITAK

ALT DU BEHØVER Å VITE OM

FUN BETALINGSFRITAK

"Rettferdighet er å
behandle alle ulikt...“

Erik Mykland

HVA ER FUN
BETALINGSFRITAK?

Fotballutvikling Norge er en veldedig organisasjon som ikke skal tjene penger. Vår visjon er å gi alle barn spillerutvikling, uansett nivå og økonomi.

DETTE KAN VI GI BETALINGSFRITAK FOR BARN TIL:

- FUN Online fotballakademi
- FUN Fotballskoler
- FUN Faste øvingsgrupper

DETTE ER BETINGELSENE FOR BETALINGSFRITAK FOR BARN:

- deltar ikke på andre betalte fotballtilbud samtidig.
- hjemmet mottar eller har nylig mottatt støtte fra NAV.

OBS! VI KAN GJØRE UNNTAK!

Ta kontakt for spørsmål. Husk at alle deltar uansett til laveste mulige kostnad via betalingsutjevning.
Vi kan også gi betalingsfritak til trenere for Online trenerakademi, del 5-12. Disse kan imidlertid også betale for dette ved å utføre praksisdelen i treneropplæringen som frivillig på våre aktiviteter.
Selv om man får innvilget betalingsfritak er dette dessverre ikke enbetydende med at man umiddelbart får gratisplass på våre fotballskoler eller øvingsgrupper eller videooppfølging i Online fotballakademi.
Bane og trener må betales, og ettersom FUN er en veldedig organisasjon uten inntekt må alle utgifter være på plass i forkant.
Dette betyr i praksis at all betalingsfri deltakelse på faste øvingsgrupper eller fotballskoler må dekkes av sponsing, donasjoner, tilskudd eller penger vi har samlet inn på annen måte.
Mens vi leter etter finansiering kan man imidlertid delta på bonustreninger med øvingsgrupper når det er ekstra plasser eller ledig plass. Da står man på en liste og får melding hver gang det finnes ledige plasser, gjerne på kort varsel.



HVORFOR FUN BETALINGSFRITAK?

Kunnskap og erfaring underbygger at nåløyet i dagens toppfotball allerede er så trangt at det er vanskelig å lykkes på seniornivå uten å ha fått god personlig oppfølging som barn.
Alt tyder på at lista vil ligge enda høyere når dagens barn evt skal slå igjennom, om 8-12 år, og at det rett og slett vil være umulig å oppnå drømmen om å bli fotballspiller uten målrettet spillerutvikling i tidlig alder.
Dessverre koster ekstratilbud (utenom den vanlige lagfotballen) og spillerutvikling ekstra penger som ikke alle har råd til å betale - mange steder koster selv sonetilbudene via fotballkretsen og NFF ekstra - og dermed får vi en økonomisk ekskludering som man kanskje burde kunne unngå i et land som Norge.
Uansett er spillerutvikling positivt både for de som drømmer om å bli fotballspillere og de som ikke gjør det, og med muligheten for betalingsfritak håper vi å bidra til at flest mulig av de som ellers ikke har råd til det også får nyte godt av disse effektene.

TYPISKE
SPØRSMÅL OG SVAR

01 - ER FUN MOT BETALTE EKSTRATILBUD?

Nei, vi synes tvert imot at Coerver, NFA, FPN, Tiki-taka og andre private tilbud, såvel som Telenor Xtra og de betalttilbudene via klubber alle er viktig for fotballutvikling i Norge.

02 - HVOR LENGE KAN MAN FÅ FRITAK?

Så lenge plassen er finansiert og tilbudet eksisterer.

03 - HVILKEN DOKUMENTASJON KREVES?

Vi stoler på mennesker og krever ingen dokumentasjon, kun en egenærklæring som alle forstår betydningen av.

ONLINE FOTBALLAKADEMI KOMMER SNART!

"ONLINE FOTBALLAKADEMI" ER ET VELDEDIG PROSJEKT AV FOTBALLUTVIKLING NORGE

FOTBALLUTVIKLING.NO
TRENERUTVIKLING.NO
KLUBBFORUM.NO
FOTBALLKURS.NO
FOTBALLDEBATT.NO
RONDOS.NO
TREERFOTBALL.NO
FEMMERFOTBALL.NO
SJUERFOTBALL.NO
NIERFOTBALL.NO
ELLEVERFOTBALL.NO
AKADEMIFOTBALL.NO
FOTBALLPASNINGER.NO
FOTBALLDRIBLINGER.NO
FOTBALLAVSLUTNINGER.NO
FOTBALLREDNINGER.NO
FOTBALLDUGNAD.NO
FOTBALLUTSTYR.NO

ALLE RETTIGHETER RESERVERT © FUN 2019